View Article
Article Image

Chelsea mod Tottenham 2-0

Vi fra Ticket2 var på stedet for at se Tottenham tabe

Tottenham ser ud til at afslutte sæsonen rigtig dårligt. Udekampen mod Chelsea var ikke god; det var et gæstende hold, der manglede både selvtillid og evne mod et Chelsea, som næsten ikke behøvede at anstrenge sig. Slutresultatet blev 2-0 til Chelseas fordel.

For nylig var Spurs på jagt efter en plads i Champions League, men efter tre nederlag er den drøm nu fjern. Deres præstation i dette møde var en af sæsonens værste.

Chelseas mål kom alt for let. Ange Postecoglou ændrede placeringen af James Maddison. Fansene havde længe råbt på dette, og det var et modigt træk i betragtning af Maddisons status på holdet. Dejan Kulusevski fik også chancen, men formåede knap nok at imponere. Tottenhams angreb spillede ikke sammen, mens Chelsea fremstod som et talentfuldt juniorhold. Spurs så ud som et uinspireret tidligere storhold, og når de stod op med en mod tre på den fjerne side, var det nok med en Chelsea-spiller til at stoppe dem og skabe en klar målchance.

Tottenhams første halvleg var ikke god. Postecoglou må desperat finde en måde at genoplive holdets anfører, Cristian Romero, på. Heung-min Son var usynlig, Brennan Johnson havde ingen held, og Richarlison virkede fortabt. Holdet holdt ikke sammen. Postecoglou var tydeligvis frustreret. I anden halvleg tog Spurs fat i spillet, men skabte stadig meget lidt. Postecoglou foretog et tredobbelt skifte i håb om forandring, men det førte ikke til nogen større forbedringer. Chelsea scorede senere 2-0 efter et frisparksretur, og Tottenham tabte yderligere terræn.

Chelsea havde fuld kontrol over kampen. Den selvtillid, som Tottenham tidligere udviste, ser nu ud til at være væk. Når målene kommer så let, som de gjorde i denne kamp, er det berettiget at undre sig over, hvad der egentlig sker på træningsanlægget.