Leicester City FC billetter

Leicester City FC billetter

Leicester City Football Club er en engelsk fotballklubb fra Leicester i England. Klubben ble stiftet i 1884, og ble valgt inn i The Football League i 1894. "The Foxes", som er kallenavnet til Leicester, spiller hjemmekampene sine på King Power Stadium i Leicester. Byen Leicester ligger i den engelske regionen Øst-Midlands, omtrent sju mil øst for Birmingham.

Klubben ble stiftet som "Leicester Fosse" fordi de spilte på en bane som lå i Fosse Road. Før klubben flyttet til Filbert Street i 1891 hadde de benyttet fem forskjellige baner. Leicester City rykket for første gang opp til den øverste divisjonen i 1908. På grunn av finansielle problemer måtte klubben omorganiseres og Leicester Fosse ble til Leicester City Football Club. Siden den gang har Leicester gått opp og ned mellom de to øverste divisjonene, selv om de på slutten 90-tallet hadde rekke plasseringer blant de 10 beste i toppserien.

Vil dere se Leicester spille live? Billetter finner dere oss Ticket2! Uansett hvilke billetter du bestiller av oss kan vi garantere sikre leveranser og lave priser. Vi har vært på markedet lenge og kjenner de fleste aktører og leverandører av billetter. Som en av våre kunder kan du alltid kjenne deg trygg og skulle det dukke opp noen spørsmål er det bare å ringe oss eller sende en mail. Vi finnes alltid på plass for våre kunder.