View Article
Article Image

Chelsea mot Tottenham 2-0

Vi fra Ticket2 var på plass for å se Tottenham tape

Tottenham ser ut til å avslutte sesongen veldig dårlig. Bortekampen mot Chelsea var ikke bra; det var et besøkende lag som manglet både selvtillit og evne mot et Chelsea som knapt trengte å anstrenge seg. Sluttresultatet ble 2-0 til Chelseas fordel.

Nylig var Spurs i jakten på en plass i Champions League, men etter tre tap er den drømmen nå fjern. Deres prestasjon i dette møtet var en av sesongens dårligste.

Chelseas mål kom altfor lett. Ange Postecoglou endret posisjonen til James Maddison. Supporterne hadde ropt etter dette lenge, og det var et modig trekk med tanke på Maddisons status i laget. Dejan Kulusevski fikk også sjansen men klarte knapt å imponere. Tottenhams angrep spilte ikke sammen, mens Chelsea fremsto som et talentfullt juniorlag. Spurs så ut som et uinspirert tidligere storlag, og da de stilte opp med en mot tre på den fjerne siden, holdt det med en Chelsea-spiller for å stoppe dem og skape en klar målsjanse.

Tottenhams første omgang var ikke god. Postecoglou må desperat finne en måte å revitalisere lagets kaptein, Cristian Romero, på. Heung-min Son var usynlig, Brennan Johnson hadde ikke flaks, og Richarlison virket forvirret. Laget holdt ikke sammen. Postecoglou var tydelig frustrert. I andre omgang tok Spurs tak i spillet, men skapte fortsatt veldig lite. Postecoglou gjorde et trippelbytte i håp om endring, men det førte ikke til noen større forbedringer. Chelsea scoret senere 2-0 etter en retur fra frispark, og Tottenham mistet ytterligere terreng.

Chelsea hadde full kontroll over kampen. Den selvtilliten som Tottenham tidligere viste, ser nå ut til å være borte. Når målene kommer så lett som de gjorde i denne kampen, er det berettiget å lure på hva som egentlig skjer på treningsanlegget.